Piept de pui umplut cu spanac si branza slaba de vaca pt bebelusi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 16 Apr 2010 | 7267 vizualizari

 

dak pt noi am tot facut bunataturi, trebuia sa-i fac si printisorului nostru ceva bun k saracutul inchite in sec

 

INGREDIENTE

  • o bucata piept de pui
  • o lingurita branza slaba de vaca
  • o lingurita spanac fiert
  • scobitori
  • unt pt uns tava
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu spanac si branza slaba de vaca pt bebelusi:

spalam pieptul de pui il batem putin si il umplem cu compozitia formata din branza si spanac pe care l-am fiert si l-am tocat marunt.

rulam si-l prindem cu scobitori pt a nu iesi compozitia afara, ungem un vas termorezistent cu unt si dam la cuptor pt cca 30 de min.

se intoarce pe ambele parti.

se serveste cu garnitura de brocoli si conopida.

TIPS-URI

1

daca bebele nu mesteca se paseaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu spanac si branza slaba de vaca pt bebelusi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Sylvia 1

17.04.2010, 10:07

Asta imi place si mie as manca cu bb alaturi

Dana Cristea - pusikmea 1

17.04.2010, 19:53

sylvia, mai mult l-am mancat eu, ii bagam lui o bucatica, 2 mie

cristyn 1

17.04.2010, 23:07

buna idee ptr.bebe

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Toast cu amestec de branza, la cuptor